fbpx
Marije Grift

Over mij

Hi! Ik ben Marije!

Ik ben een online coach die helpt vrouwen met plezier sterker en gespierder te worden.

Zelf heb ik ervaren hoe leuk het is om je lichaam steeds sterker te maken na jarenlang te hebben gestruggled met een eetstoornis.

In mijn herstel waren krachttraining en kickboksen erg belangrijk. Voor het eerst ervaarde ik oprecht plezier in sporten. Dit was iets anders dan die eeuwige loopband.

In plaats van mijn lichaam afbreken, begon ik mijn lichaam te bouwen en te voeden.

Niet alleen fysiek werd ik sterker, ook mentaal.

Mijn interesse in krachttraining en mindset groeide. 

Niet veel later had ik mijn FITVAK papiertjes binnen. Maar ik miste meer diepgang in de stof.

Ik besloot de PT cursus van Menno Henselmans (voormalig Bayesian Bodybuilding PT Course) te volgen. Deze cursus heeft mijn ogen geopend. Het is volledig wetenschappelijk onderbouwd en schrapt alle bullsh*t in de fitness.

Door de kennis van deze cursus behaal ik zelf meer resultaten. Ik leerde dat optimaal trainen niet een schema van internet plukken is. Dat elk lichaam anders is en op haar eigen manier getraind en gevoed moet worden.

Het doet me een beetje pijn om al die vrouwen met zoveel potentie te zien trainen met roze dumbbells.

Mijn missie is om met mijn kennis andere vrouwen te helpen om een krachtigere versie van zichzelf te worden.  Ik help jou je doelen in de gym te behalen. Of dit nou sterker & gespierder worden is, afvallen of gewoon plezier hebben in je training.

                                                                  Liefs, Marije

2016

Begin van mijn journey. Niet goed wetend wat ik nou precies aan het doen was. Veel van schema wisselen. Voeding niet on point. En veel te verbeteren aan techniek.

2019

Consistentie = key. Trainingsschema aangepast aan progressie. Elke training meer doen dan de vorige training. In een calorie overschot en macro’s aangepast aan progressie.