fbpx

Ik geloof dat we gezamenlijk de energiefrequentie van de wereld kunnen verhogen. En dat het verhogen van die frequentie begint bij jezelf.

Je wilt een bestaan waar je zelf de controle hebt op jouw gedachtes en geluksgevoel. En leven op een manier waarbij je magische, mooie energieën en ervaringen aantrekt.

Wil jij leven naar jouw waardes? Wie jij echt diep van binnen bent? Jouw energie verhogen op jouw tempo?

Leer en ervaar hoe je weer met je beide benen op de grond komt. Hoe je altijd weer terug kan keren naar wie jij bent. Hoe je het leven voor jou kan laten werken. 

Waarbij je echt kiest voor jou. Wie jij bent en wilt zijn. Je belemmerende overtuigingen en angsten los koppelt van wie jij in essentie bent.

En in kleine stapjes toe werkt naar een lichter leven.

Herkenbaar?

Je bent een vriendin, een studente of werkneemster. Een sportster of misschien wel een coach. Je bent in ieder geval een vrouw die een ding zeker weet in haar leven: ze wilt vooruit.

In het leven wil je het goed doen. En daar krijg je graag de bevestiging over van anderen. Maar het is alsof je niet jouw leven leeft. Een rol speelt die anderen graag van jou zien, maar die je niet meer past. Of een rol die je vroeger was, maar niet van los kan komen.

Het leven lijkt niet helemaal te stromen. Je ervaart namelijk struggles in je gezondheid, financiën, relaties, werk en/of je thuis.

Je hebt passies en doelen in je leven. Maar je laat je leiden door angsten. De wat-maar-als-gedachtes. Belemmerende overtuigingen die totaal niet helpend zijn. Meningen van anderen die je tegenhouden. Waardoor je ervaart dat je klein wordt gehouden. Je niet gelukkig voelt. Eerder somber en wat neerslachtig.

Je hoofd voelt soms zwaar. Van alles wat je moet van jezelf. En wat je denkt wat moet van anderen. Die stemmen in je hoofd zijn soms zo luid, maar ook zo niet helpend.


Het is niet dat je zo wilt leven, maar je weet ook niet hoe het anders moet. Je wilt verder in het leven. Mooie mensen en ervaringen aantrekken. Een beter gevoel over jezelf en het leven krijgen. Maar het lijkt niet haalbaar met hoe je je nu voelt.

Been there, done that. Geloof me, het kan anders.

En als ik het kan, dan kan jij het zeker.

Leef je eens in:

– Dat je volledig de verantwoordelijkheid over je eigen leven hebt.

– Het leven jou niet meer overkomt.

– Jij jouw gedachtes kan kiezen.

– Je meer flow ervaart in je leven. Je leven stroomt.

– Je ‘s ochtends opstaat met een gevoel dat dit jouw dag wordt.

– Je weet wie je bent én je wilt zijn.

En..

– Je kan worden wie je wilt zijn.

– Je jouw niet helpende gedachtes los kan koppelen van wie jij bent. Zodat deze gedachtes je niet langer tegen houden jouw leven te leven.

– Je een identiteit kan creëren die bij jou past.

– Elke dag beter is dan de dag daarvoor. Jouw vibe beter is dan de dag daarvoor.

– Je een lichter leven leeft.

Is dit wat jij wilt? Dan past de raise your vibe training helemaal bij jou!

“Dankjewel voor je advies! Ik ben er toch mee aan de slag gegaan. Ik ben mijn eigen angsten onder ogen gekomen, heb even flink gehuild en daarna het papiertje verbrand. Ik wee niet of het door de oefening komt, maar ik voel mij ‘lichter’. En… ik ben mijn baan opgezegd. Iets wat ik al lang wilde, maar niet durfde door meerdere angsten.”

“De training vind ik super interessant! Echt goed opgezet! Ik merk echt dat het mij dingen al heeft opgeleverd.”

Raise your vibe training

In kleine stapjes jouw eigen vibratie verhogen zodat je een lichter leven creëert.

De training ‘Raise your vibe’ is een training van 4 weken en geheel online. Ik leer je in deze training hoe je zelf in kleine stapjes een voor jou lichter leven creëert. Zodat je een leven kan leven dat bij JOU past. En de mooie dingen in het leven kan manifesteren. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet easy is je plots heel goed te voelen als je niet lekker in je vel zit. Daarom vind ik die kleine stapjes heel belangrijk, in jouw tempo. Want het kan wél.

Ik neem je mee op reis. In de stappen die ik zelf gezet heb naar mijn lichter leven. In 3 modules krijg je handvatten en tools om op elk moment van de dag jouw vibe te verhogen. En daarmee je leven te transformeren. 

Laat je meenemen in de journey van jouw persoonlijke reis. En leer van de stappen die ik zelf heb gezet om van mijn eetstoornis en destructieve leven te herstellen. Met deze training wil ik jou een ‘als-ik-het-kan-kan-jij-het-ook’ -gevoel geven. 

Aan het eind van de training heb jij de volledige verantwoordelijkheid over je eigen doen en denken. Weet je hoe je deze kan beïnvloeden. Op een manier die bij jou past. In jouw tempo. En daarmee een lichter leven te creëren.

Ben jij dit?

– je werkt of hebt gewerkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. En je vind het belangrijk om te blijven groeien.

– je de verantwoordelijkheid terug wilt pakken over je eigen leven. 

– je door wilt gaan, vooruit. 

– je wilt integreren in plaats van consumeren. Je leest post op Instagram, luistert inspirerende podcast etc. Maar het toepassen van de informatie in je eigen leven lukt je nog niet.

– je bent bereid uit je comfort zone te stappen. 

– je durft je minder mooie stukken aan te kijken. En los te laten.

– je wilt een lichter leven.

Als jij je kan vinden in een van bovenstaande omschrijving dan is dit de training voor jou!

Hoe ziet de training er uit?

MODULE 1: BACK 2 BASICS
We gaan terug naar de basis. Het aarden. Zodat je met beide benen stevig op de grond staat. En je handvatten krijgt hoe je hier altijd naar terug kan komen. Want om tegenslagen op te vangen heb je stevige gronding nodig. Net als een boom stevige wortels heeft om zware winden op te vangen.

MODULE 2: YOUR EGO
Wat is het ego? Hoe ziet het ego er bij jou uit? Welke rollen speel je in dit leven? Het aankijken van je angsten en deze leren loslaten. Maar ook het samenwerken met het ego. Want we hoeven er niet van af. Het kan je juist helpen.

MODULE 3: IN KLEINE STAPJES NAAR JOUW LICHTER LEVEN
Het verhogen van jouw eigen vibe. Op een manier die bij jou past. En in stappen die voor jou haalbaar zijn. Zodat je ook echt je energie verhoogt en het niet faked. Je krijgt hier tools en handvatten voor.

INFORMATIE, EDUCATIE, INTEGRATIE
Per module krijg je een intro video waarbij ik je meer verdieping geef over de topics. Na elke module leer je hoe je de opdrachten en oefeningen kan integreren in jouw leven. Zodat je het echt gaat léven.

LEVENSLANG TOEGANG
Na de 4 weken training houd je dus toegang. Forever. Je krijgt dus ook toegang tot toekomstige updates. Zo blijf je zelf ook up to date en blijf je mee groeien.

BONUS
Nu als bonus in week 4 een 1 op 1 sessie met mij. Tijdens onze online date kijk ik mee waar je tegen aan loopt of nog extra ondersteuning nodig hebt. Eventueel kan ik een reiki behandeling op afstand geven als we denken dat dat is wat jij nodig hebt.


Nu tijdelijk voor €47,-

Na deze journey:

Nog wel even dit: verandering brengt ongemak met zich mee. En dat is he-le-maal oké. Je mag leren om te gaan met ongemak. En om je energie te verhogen, is het nodig om ook je donker aan te kijken. Anders sla je essentiële stappen over. Maar girl, het is het echt waard. Jij bent het echt waard.

“Echt chapeau voor de website, tekst, muziek toevoegingen met een klein stukje lyric. Thanks dat ik deel mag uitmaken hiervan”

“Bij manifesteren denk ik meteen aan jou nu. En natuurlijk nu ook aan mezelf.”

Who’s that girl?

Ik ben Marije en ik help jou in kleine stapjes een lichter leven te creëren voor jezelf. Want ik weet uit eigen ervaring dat die kleine stapjes erg belangrijk zijn.

Tot een paar jaar terug draaide mijn leven om mijn depressie, anorexia en ander destructief gedrag dat ik vertoonde. Was dit het dan? Was dit het leven? Zou mijn leven er altijd zo uitzien? Ik kwam voor een keuze. Of doorgaan zoals ik deed, of gaan leven. In alles voelde ik dat dit het niet kon zijn. Dat er meer in het leven zit. Dat ik hier met een reden bén. Dus koos ik voor een lichter leven.

Een lichter leven is voor mij een leven vrij van belemmerende overtuigingen, vrij van oordelen, vrij van sombere gedachtes, vrij van moeten. Een leven léven op mijn voorwaardes. Met een meer (‘spiritueel’) bewustzijn van jezelf. En met dat vergroten en verruimen van mijn eigen bewustzijn vond pas écht herstel plaats. Dit in combinatie met krachttraining. Ik ging mijn leven voeden in plaats van vullen.

Ik begon in te zien dat mijn gedachtes en gevoelens meer impact op het leven hadden dan ik in eerste instantie dacht. En begon daarmee de volledige verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen denken en doen en de impact daarvan op mijn leven.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Ik volgde cursussen en trainingen op het gebied van fitness & voeding. Ik ben ingewijd in de eerste en tweede graad van Reiki. En heb de basiskennis over de oosterse elementen.

Ik leef een lichter leven. En streef elke dag naar meer. Ik gun jou dat ook! Een lichter leven op jouw manier.

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per module en opdracht. Gemiddeld zal je per dag 15 tot 30 minuten met de training bezig zijn.

Je hebt levenslang toegang tot deze training. Zelfs met eventuele aanpassingen die ik aan het programma kan doen. Zo blijf je altijd up-to-date.

Nee, alles is online. In jouw tijd.

Momenteel is deze optie niet mogelijk.

Je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug garantie. Als je na 14 dagen toch denkt dat de training niets voor jou is, kun je binnen deze termijn nog je geld terug krijgen. Zo kun je zonder risico aan de training starten.